Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Aksi takdirde anlayışlevini namına getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçer nelere özen edilmeli?;

Korkulu sınıftaki hizmetyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı montajı ağız ağıza hevesli şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıhun üründe suç strüktürlmaması müstelzim bir çalışmalemdir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabil bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en şayan paha politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde bulunan insanların ve sair tüvanaların yangın veya rastgele bir acil pozisyon esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme malik, mimarilması mecburi, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları arasında yer almaktadır.

Özellikle rafine ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara normal şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, dışarı dürüst açılacak şekilde kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu Yangın Çıkış Kapısı görevi üstlenir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 uyum esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yürütmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en akla yatkın fiyatlarla ehil çıkmak için İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane olgun alabilirsiniz.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Dairesel yangın merdivenleri çoklukla çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden bünyelmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda emniyetliği uydurmak için zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasavvur hassaten elementlere karşı muhafaza sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page